Welkom in onze praktijk

Wat kun je verwachten?

Eerste afspraak

Tijdens het eerste bezoek nemen we de vooraf ingevulde vragenlijst door en bespreken we je gezondheidsdoelen. We willen een zo goed mogelijke indruk krijgen van je algehele gezondheid en onderzoeken de verbinding tussen de hersenen en de rest van het lichaam. De chiropractor beoordeelt waar deze verbinding verstoord is. Als chiropractie een goede behandelmethode blijkt, dan ontvang je de eerste behandeling. De eerste afspraak zal ongeveer 40 minuten duren.

Vervolgafspraak

Vervolgbehandelingen duren ongeveer 15 minuten. We adviseren je in de eerste fase van zorg twee keer per week langs te komen voor een behandeling. Het herstellen van de balans in je lichaam is een proces, door herhaling leert je lichaam en je zal merken dat je langzaam minder snel terugvalt in oude patronen. Hierna kan de interval tussen behandelingen worden vergroot.

Veel van onze cliënten kiezen voor blijvende zorg en bezoeken onze praktijk elke drie, vier, vijf of zes weken, afhankelijk van hun levensstijl.

Tarieven

Volwassenen

Eerste consult    € 90
Vervolgconsult   € 60

Tarieven

Kinderen

Eerste consult    € 70
Vervolgconsult   € 50

Na elke behandeling betaal je met pin. De factuur ontvang je per mail, deze kun je zelf bij je verzekering declareren.

Afspraak verzetten? Graag ten minste 24 uur van te voren telefonisch of per mail melden. Niet nagekomen consulten worden volledig in rekening gebracht.

Verzekering

Chiropractie valt onder de alternatieve geneeswijzen. Veel zorgverzekeringen vergoeden chiropractie vanuit het aanvullende pakket, dit heeft geen invloed op het eigen risico. We raden je aan je eigen polis te raadplegen voor de hoogte van jouw vergoeding. Klik op deze link voor een overzicht van de vergoedingen per verzekeraar.

We zijn aangesloten bij de Dutch Chiropractic Federation (DCF) en de Stichting Nationaal Register van Chiropractoren (SNRC).

Locatie

Praktijk Westerpark
Zaandijkstraat 13
1013 VM Amsterdam

Contact
De praktijk is maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 9 tot 18 uur. Behandeling uitsluitend op afspraak.
Meer informatie nodig? Neem telefonisch contact op of stuur ons een mail.